Make your own free website on Tripod.com

Laman sayang

Ya! Anda sudah pun memasuki laman ini dengan percuma. Terima kasih! Dah masuk laman ini, apa lagi?! Buatlah ape yang patut. Klik saje. Mesti klik dengan laman sayang. Terdapat banyak tajuk-tajuk sensasi dan terkini dan terlama. Ok! Selamat berlayar!

SILA KE BAWAH.ß

 

asal usul laman web ini.

Setiap benda yang ade di atas bumi ini ade asal usulnya. Tak kiralah apa saje. Ianya tidak boleh terjadi dengan sendirinye, seperti alam semula jadi yang selalu orang sebut. Bukan alam semulajadi, tapi sebutlah alam sekitar atau alam ciptaan Allah. Termasuklah diri saya sendiri dan laman web ini, semuanye ade asal usulnye. Bagi laman web ini, ianye telah saye usahakan sendiri sehingga terhasilnye laman web ini. Alhamdulillah.

Tujuan laman web ini dihasilkan adalah sebagai usaha saya untuk menfaatkan masa yang ade ke arah tujuan yang betul seperti membuat laman web ini. Konsep laman web ini adalah simple dan padat. Dan ianya adalah laman web separa formal. Tak taulah ape yang saya katakan. Tapi yang saya tau, laman web ini sesuai untuk semua golongan atau dalam kategori U (umum) dan bukannya 18SX, 18PL dan bermacam jenis 18 lagi.

SILA KE BAWAH.ß

KLIK APE SAJE...