Make your own free website on Tripod.com

Kod Tipu.

Kod tipu? Kenape yek? Kod tipu ini digunakan untuk menipu dalam permainan video playstation. Kod-kod tipu yang dinyatakan perlu di-enterkan atau dimasukkan ke dalam cheat code option. Tapi sebelum tu, playstation player perlulah dipasang dengan cheat card atau pun movie card yang ada cheat code card.

Cheat code card tu hendaklah dipasangkan dibelakang ps player pada parallel port. Tapi untuk ps player edisi baru, mungkin tak ada soket port ini. So, kenal pastilah masalah ini. Ok!?

Bila dah ok, barulah boleh masuk cheat code ini. Tapi kat mana nak dapat cheat code tu? Caranye kenalah cari dalam internet. Sila klik senarai games cheat code di bawah ini. Ok bye. Selamat menipu..!

 

Cheat code games list...

Bila dah dapat cheat code games yang kita kehendaki, copy code tersebut untuk langkah seterusnya. Onkan ps player dan pergi ke cheat code manager. Kemudian masuk ke add new games. Masukkan nama games baru dan save. Selepas itu masukkan pula code yang kita dapat dan save. Kemudian keluar dari menu cheat code manager dan masuk ke start games with password menu. Dan teruskan permainan seperti biasa.

Kalau tak boleh gak, sila e-mail untuk sebarang persoalan dan keraguan.