Make your own free website on Tripod.com

Siapa...??

 

Siapa yang bertanggungjawab dalam penghasilan laman web ini?

 

 

 

Siapakah lelaki yang berada di dalam gambar di sebelah?

 

Jawapannya: saya sendiri. Saya tanya soalan dan kemudian saya yang jawab balik. Saya azrai.

 

 Name saya adalah seperti di atas. Saya lahir di tempat seperti di atas. Dan hobi saya seperti di atas. Pada waktu lapang saya suka duduk kat rumah sambil bersiar-siar di pusat membeli belah seperti di atas.

Dalam ruangan ini, takde ape-ape yang nak di tengokkan. Hanya nak tau sapa saya sebenarnya. Tengok macam tu ajelah. Lebih-lebih tak boleh. Nak tau lebih sila buat temujanji dua tahun awal dari waktu nak jumpa. Masa yang dihadkan adalah selama 10 minit aje sekali jumpe.

Sebenarnya tak perlu tau pasal diri saya. Lagi pun korang bukan berminat nak kenal-kenal. Buang masa aje. Saya tau sangat. Tapi yang penting adalah penilaian anda semua terhadap laman ini keseluruhannya. Kerana penilaian anda semua adalah pencapaian saya terhadap laman ini. Laman ini tidak formal hanya separa formal. Bagi saya, yang penting adalah kepuasan dan hasil yang saya dapat kelak. So jangan ingat saya buat laman ini just for main-main aje. Sebenarnya ade udang di sebalik batu.

Oklah! Apa-apa pun thanks a lot dan terima khasih banyak-banyak.

 

Terima kasih dari saya Mohd Azrai. Semoga anda semua terhibur dan berpuas hati dengan persembahan laman web ini. Segala kekurangan yang terdapat di dalam laman ini, tidaklah disengajakan. Segala teguran dan pandangan amat saya hargai dan berterima kasih. Sebarang pandangan sila e-mail ke azrai@yoyomail.com. Jumpa lagi.